![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
![]() Аромановичок со стажем ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 243 Регистрация: 7.5.2009 Из: Львовская обл. Пользователь №: 307 Спасибо сказали: 88 раз ![]() |
Ось мої дослідження у вареві рідкого мила. Дослідила, зварила, сфотографувала(правда спочатку самій важко було і фотографувати і мішати щось, чи вливати, але під вечір прийшов чоловік і завершальний етап допоміг сфотографувати)
Постаралась гарно оформити майстер клас, викладу більше фото, щоб добре було видно, а внизу на весь ріст. Я подумала, якщо хтось захоче таке мило зробити, то можна просто зберегти фото і потім мати під рукою всю необхідну інформацію. Мило миє добре, не сушить, єдиний недолік, що не пахне(немаю ще віддушки), ну і задуже червоне ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Сообщение
#2
|
|
![]() Аромаманьяк ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 667 Регистрация: 28.1.2009 Из: Харьков Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 296 раз ![]() |
а я тута с вопросами... в начале делается как мыло бельди, правильно?
а что будет если пасту не варить? а если у моей пасты уже более-менее нормальный уровень рН (язык не щиплет и мылится хорошо) мне кислоту добавлять нужно? -------------------- Судьба - судьбой, а мозги не помешают.
меня на ты, плиз... |
|
|
![]()
Сообщение
#3
|
|
![]() Аромановичок со стажем ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 243 Регистрация: 7.5.2009 Из: Львовская обл. Пользователь №: 307 Спасибо сказали: 88 раз ![]() |
якщо у тебе готова паста бельді, то думаю її можна розвести водою гарячою, але тут нюанс, мило бельді вже готове до вжитку, ним користуються не розводячи, тому може не варто з нього мило рідке робити, шкода. А добавляти кислоту думаю не потрібно
Взагалі то я не спеціаліст у миловарінні, я повністю робила все по інструкції. -------------------- |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.7.2025, 12:10 | ![]() |