![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
![]() Аромановичок со стажем ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 243 Регистрация: 7.5.2009 Из: Львовская обл. Пользователь №: 307 Спасибо сказали: 88 раз ![]() |
Ось мої дослідження у вареві рідкого мила. Дослідила, зварила, сфотографувала(правда спочатку самій важко було і фотографувати і мішати щось, чи вливати, але під вечір прийшов чоловік і завершальний етап допоміг сфотографувати)
Постаралась гарно оформити майстер клас, викладу більше фото, щоб добре було видно, а внизу на весь ріст. Я подумала, якщо хтось захоче таке мило зробити, то можна просто зберегти фото і потім мати під рукою всю необхідну інформацію. Мило миє добре, не сушить, єдиний недолік, що не пахне(немаю ще віддушки), ну і задуже червоне ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Сообщение
#2
|
|
![]() Аромавед ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1,071 Регистрация: 13.2.2009 Из: Ялта Пользователь №: 87 Спасибо сказали: 713 раза ![]() |
Екатерина, Я немного недопоняла.Там вроде написано, что на 450г пасты для нейтрализации нужно взять 1.5 столовых ложки 20% кислоты. А вы написали, что положили все 240г жидкости и 48г кислоты.Чего-то я этот момент не поняла.Так сколько же нужно ложить? Или у вас было другое количество пасты? Я не с придиркой, а действительно не поняла.Хочу сделать жидкое тоже.
А мастер класс красивый. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19.7.2025, 19:23 | ![]() |