![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Аромановичок со стажем ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 243 Регистрация: 7.5.2009 Из: Львовская обл. Пользователь №: 307 Спасибо сказали: 88 раз ![]() |
Ось мої дослідження у вареві рідкого мила. Дослідила, зварила, сфотографувала(правда спочатку самій важко було і фотографувати і мішати щось, чи вливати, але під вечір прийшов чоловік і завершальний етап допоміг сфотографувати)
Постаралась гарно оформити майстер клас, викладу більше фото, щоб добре було видно, а внизу на весь ріст. Я подумала, якщо хтось захоче таке мило зробити, то можна просто зберегти фото і потім мати під рукою всю необхідну інформацію. Мило миє добре, не сушить, єдиний недолік, що не пахне(немаю ще віддушки), ну і задуже червоне ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Аромановичок ![]() Группа: Новички Сообщений: 10 Регистрация: 23.11.2009 Пользователь №: 1,119 Спасибо сказали: 0 раз ![]() |
почему меня при клацаньи на картинку выкидывает на пустую страницу радикала.
![]() Если возможно, пожалуйста напишите порядок действий. ![]() -------------------- Свет мой зеркальце...заткнись...Я причесаться подошла...
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5.7.2025, 22:44 | ![]() |