![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Сообщение
#141
|
|
![]() Аромановичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 Регистрация: 9.1.2013 Из: Львов Пользователь №: 29,957 Спасибо сказали: 5 раз ![]() |
Ну ведь ясно их твоего отрывка, что жировую фазу и не надо консервировать. Поэтому консерванты (и БС в том числе) лучше добавлять в готовую эмульсию. Скільки речовини розчиниться в певному розчиннику показує розчинність. Якщо є система з двох рідин - води та олії, то речовина розподілиться в них відповідно до розчинності в кожній з них зокрема. Тому навіть якщо додати бензиловий спирт в готовий крем більша його частина поступово перейде в олію, бо його розчинність вища в ліпофільних розчинниках (вищі спирти, олії, бензол, вазелінова олія). Теж саме стосується і тимолу. -------------------- Я Іванка, можна на ти.
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 22.6.2025, 7:22 | ![]() |