![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
![]() Аромановичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 1.2.2009 Из: Івано-Франківськ Пользователь №: 49 Спасибо сказали: 81 раз ![]() |
Ось рецепт мого дезодоранту/антиперспіранту. Користуюсь уже тижні 2. Він діє! :tease:
Звичайно, у різних людей різні фізіологічні особливості - можна корегувати склад в залежності від цього. Хоча, напевно, для літа або для різних екстраординарних ситуацій його буде замало - треба думати про щось більш дієве. Відвар хвоща польового 20 мл Гуар 1,5 мл Квасці алюмокалієві 1 ч.л. Олія виноградних кісточок 5 мл Яблучний оцет 9,5 мл Спиртова настоянка календули 5 мл ГГЕ хвоща польового 1 мл Малавіт 5 мл Сорбат калію 0,08 мл Пальмароза 5 к Чайне дерево 5к лимон 5к На водяній бані нагріла відвар хвоща, розчинила в ньому чайну ложку квасців, зняла з бані. Розчинила сорбат калію, додала яблучний оцет, горілчано-гліцериновий екстракт хвоща, малавіт, спиртову настоянку календули, олію виноградних кісточок з розчиненими в ній ефірами. Загелила гуаром. Ретельно збила мініміксером. Продовжуючи збивати, довела відваром хвоща до 50 мл, залила в скляну баночку від кулькового дезодоранту "Нівея". Спочатку мені здалось, що гуару я дала забагато - дезодорант нагадував майже желе. Але крізь кульку рідина витікає прекрасно, використовується економно і почуваю я себе дуже впевнено і комфортно. Тепер думаю: цікаво, а якщо додати оксид цинку - він буде діяти у правильному напрямку? ![]() -------------------- на "ти", будь-ласка :)
|
|
|
![]() |
![]()
Сообщение
#2
|
|
![]() Аромановичок со стажем ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 205 Регистрация: 12.3.2009 Из: Днепропетровск Пользователь №: 145 Спасибо сказали: 61 раз ![]() |
У меня чуток другая фигня, могу на днях снять показать. Но общий принцип тот же - фигня+вилка и шнур :sarcastic: . В кастрюльку наливается вода, в воду опускается водонепроницаемый мешочек с водой, ну как бы два сосуда в одном, туда эти штуковины и ждем по таймеру, в малом мешке мертвая, в кастрюльке - живая. Я ее раз в полгода готовлю, мне хватает.
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 20.9.2025, 2:36 | ![]() |