![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Аромановичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 1.2.2009 Из: Івано-Франківськ Пользователь №: 49 Спасибо сказали: 81 раз ![]() |
Ну ось нарешті і мій первісток :girl_pinkglassesf:
![]() Гарячий спосіб. Рецепт: вода - 38% - 190 г каустик - 65,67 г оливка - 43% - 215 г пальма - 25% - 125 г кокос - 10% - 50 г грецький горіх - 10% - 50 г рицинова - 5% - 25 г пережир - авокадо - 7% - 35% Ефірні олії фенхелю, душиці, анісу, базиліку. Колір на перший раз вирішила не робити - спробувати, що і як. Спробувала. І, здається, підсіла - думаю вже про наступне мило, руки сверблять ![]() Тепер про мило. Запах вийшов, звичайно, на любителя (вже потім подумала, треба було цитрусів якихось додати, було б смачніше) - але мені подобається. Милиться - супер, піна м"яка, шовковиста, класно зволожує (навіть чоловік із його сухою вразливою шкірою похвалив). Поки що бруски трохи м"які (я так розумію, через оливкову і рицинову олії), але, думаю, за тиждень-два стануть твердішими. Одним словом, задоволена :give_heart: Щоб двічі не вставати - запитання. От, приміром, робитиму я шоколадне мило холодним способом. І хочу додати трохи шоколадного лікеру. Треба від води віднімати 25% чи менше? І додавати лікер після сліду, чи як? А води всього брати 33%? Дякую! ![]() -------------------- на "ти", будь-ласка :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Аромаманьяк ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 542 Регистрация: 29.1.2009 Из: Одесса Пользователь №: 17 Спасибо сказали: 150 раз ![]() |
Ой, я совсем забыла рецепт рассказать
![]() В общем так: Кулинарный жир-57% Олива - 23% Кокос-10% Касторка-10%. Делала на воде, в след добавила где-то мл 5 масла розового дерева. А Вассочке отдельное спасибо огромное) ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ведьма - Хранительница ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 14,966 Регистрация: 23.1.2009 Из: Ужгород Пользователь №: 5 Спасибо сказали: 7963 раза ![]() |
А мылко на фотке видно хорошо, если кликнуть на фото, оно увеличится) Думаешь, я глупая и не кликнула? ![]() ![]() Все равно не очень видно. Как оно мылится, деревом сильно пахнет? Илона, это не животный жир, там гольная пальма, мб кокоса немного. Считается он или как пальма, или как шортенинг на КК аромабьюти. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18.9.2025, 17:55 | ![]() |