![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
![]() Аромановичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 1.2.2009 Из: Івано-Франківськ Пользователь №: 49 Спасибо сказали: 81 раз ![]() |
Ну ось нарешті і мій первісток :girl_pinkglassesf:
![]() Гарячий спосіб. Рецепт: вода - 38% - 190 г каустик - 65,67 г оливка - 43% - 215 г пальма - 25% - 125 г кокос - 10% - 50 г грецький горіх - 10% - 50 г рицинова - 5% - 25 г пережир - авокадо - 7% - 35% Ефірні олії фенхелю, душиці, анісу, базиліку. Колір на перший раз вирішила не робити - спробувати, що і як. Спробувала. І, здається, підсіла - думаю вже про наступне мило, руки сверблять ![]() Тепер про мило. Запах вийшов, звичайно, на любителя (вже потім подумала, треба було цитрусів якихось додати, було б смачніше) - але мені подобається. Милиться - супер, піна м"яка, шовковиста, класно зволожує (навіть чоловік із його сухою вразливою шкірою похвалив). Поки що бруски трохи м"які (я так розумію, через оливкову і рицинову олії), але, думаю, за тиждень-два стануть твердішими. Одним словом, задоволена :give_heart: Щоб двічі не вставати - запитання. От, приміром, робитиму я шоколадне мило холодним способом. І хочу додати трохи шоколадного лікеру. Треба від води віднімати 25% чи менше? І додавати лікер після сліду, чи як? А води всього брати 33%? Дякую! ![]() -------------------- на "ти", будь-ласка :)
|
|
|
![]() |
![]()
Сообщение
#2
|
|
![]() Аромаманьяк ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 542 Регистрация: 29.1.2009 Из: Одесса Пользователь №: 17 Спасибо сказали: 150 раз ![]() |
Лисичка, молодец! Мылки чудненькие! Такие нежненькие!
Кокосовую стружку как добавляла? -------------------- Жизнь даётся человеку всего один раз.
И прожить её нужно так, чтобы наверху офигели И сказали... - А ну-ка повтори!!! ![]() Ко мне исключительно на ТЫ! |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18.9.2025, 19:31 | ![]() |